Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mörk Kantarellsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Perfekt svampsås som passar bra till viltkött.

Ingredienser

Instruktioner

Rensa kantarellerna, stek sedan i smöret. Krydda med vitpeppar och salt. Häll inte av vätskan som svamparna släpper ifrån sig utan låt den koka in i svamparna. När svampen är gyllenbrun häller du över i en kastrull och blandar om tillsammans med grädde, vinäger, fond och olivolja. Tillsätt potatismjölet ifall du vill ha en tjockare konsistens.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.