Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mörk kladdkaka med florsocker och blåbär

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Mmmmm är det enda jag säger så himla god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret, rör i socker, vanilsocker och ägg och blanda ihop det.
  3. Häll i mjöl och kakao under omrörning.
  4. Smörj en form med margarin och ströbröd och häll i smeten.
  5. Grädda kakan mitt i ugnen i ungefär 15 min eller när du tycker att den är klar för din smak.
  6. Låt kakan svalna och garnera sedan med florsocker, blåbär och/eller hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.