Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mörkt bröd med pumpafrön

(1 kommentar)  
Skriv ut

Jättegott mörkt bröd som innehåller pumpafrön.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Läs igenom hela receptet noga från början till slut innan du börjar:
  2. Rör mjölet. Tillsätt salt, rågsikt, kli, och hackade pumpafrön, vattnet/mjölken och oljan/margarinet.
  3. Knåda sedan till en fast deg. Sätt ugnen på 175 grader. Grädda brödet i ca 30 min.
  4. Ta ut brödet från ugnen och låt det eventuellt svalna en stund innan det skäres. Jättegott!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • matingerd 27 januari 2012

    Ska det inte jäsa något? /Inger

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.