Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mörkt bröd à la Bollnäs

 
Skriv ut

Fil på faten. Fil i maten. I alla fall om man vill njuta av ett extra saftigt bröd, som går snabbt eftersom det inte behöver jäsa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Blanda alla ingredienser. Häll i smeten i smorda och bröade formar. Grädda ca 1 timme. Låt bröden vila i formarna några minuter. Låt bröden svalna innan servering.
  3. Tips: Du kan blanda alla torra ingredienser i en skål dagen före och bara röra ned fil och sirap innan gräddning.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.