Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Monikas favoritmacka med örtmarinerad kalkon och potatissallad

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 3 minuter
Skriv ut

Suveränt gott! Jag köpte Kvantum i Åhus hemmalagade potatissallad och Ingelstads goda örtkryddade kalkon. Passar bra som fredagsmys framför TV:n, men även som en god utflycktsmacka. Gör gärna två på en gång, jag lovar att det blir inget över. Tips! Man kan även använda en baguett och fylla med örtkryddad kalkon och potatissallad och toppa med rostad lök. Enkelt att ta med sig på utflykter m.m.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj salladsbladet. Smöra brödskivan med smör. Lägg på salladsblad och därefter de örtkryddade kalkonskivorna. Toppa med potatissallad och rostad lök. Ät och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.