Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mormor Birgits tunnbrödrullar med gravad röding

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Filea rödingarna. Hacka purjolöken, paprikan och gurkan i små bitar. Blanda ihop alla ingredienserna, salta och peppra lite grann och smaka av. Lägg ut de tre tunnbröden smeta ut röran jämt på bröden. Rulla ihop från långsidan med aluminiumfolie runt. Låt stå i kylen ca 2 timmar. Ta ut från kylen och ta bort folien, skär upp varje rulle i 8 bitar. Servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.