Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mormors chokladtoppar

 
  • Serverar: 30-40 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Min mormor gör alltid dessa vid jul. De är försvinnande goda;)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mandelmassa och äggvitor ordentligt och klicka upp på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i ugnen i mitten i 10-15 min på 200 grader. Låt sedan bottnarna svalna.
  2. Smörkrämen: Blanda ihop alla ingredienser till en jämn smet och lägg på bottnarna.
  3. Smält chokladen i vattenbad och doppa sedan de i det.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.