Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mormors skink och purjolåda

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Min stora favorit när jag var liten,lätt att göra! Bild kommer snart!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. hacka purjolöken helst i lite större bitar, lägg dom i botten på en mindre ungfast form.
  3. Dela skinkan i skivor cirka 5 mm, och lägg snyggt uppepå purjolöken, men inte för tätt!
  4. Blanda Mjukost och valfri grädde i en skål, tillsätt paprikapulver efter smak också salt och peppar.
  5. Häll över blandningen över skinkan och sätt i ugnen tills det fått fin färg!
  6. Serveras med potatis och en grönsallad, svartvinbärsgelé funkar också bra till!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • zuperzye 12 maj 2009

    Jag har nu ändrat till vikt på burkskinkan, fixat stavfel etc.

  • zuperzye 14 maj 2009

    jag har också ändrat och skrivit vikten på mjukostasken.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.