Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morot-och grahamsplättar med hallonkesella

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En variant av plättar som är matigare och nyttigare än de vanliga plättarna.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och riv moroten fint. Blanda mjölsorterna och häll på hälften av mjölken och vispa ihop. Tillsätt ägg, resten av mjölken, den rivna moroten och salt. Smält smör i plättlaggen och grädda plättarna. Mosa hallonen och blanda med kesellan. Servera till plättarna

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gumbi 29 september 2011

    Hur mycke morötter ska det vara i? Det har försvunnit från ingredienslistan.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.