Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannkaka med banan och hallonkesella

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Gott som mellanmål till stora och små! Går väldigt snabbt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

Häll i mjöl,vaniljsocker,ägg och mjölk i en skål. Vispa till en jämn smet. Skiva ner 5-6 bananskivor direkt i en mindre stekpanna med smör. Häll på lite smet och stek som du brukar när du gör pannkakor. Servera varma med en stor klick hallonkesella.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.