Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morot & Solrosbröd i långpanna

(1 kommentar)  
  • Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut

Ett bröd som är enkelt att göra och är gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Använd en assistent.
  2. Häll upp vattnet och lägg i jästen, se till så den löser upp sig. Blanda i salt, brödkrydda och olivolja. Bland i mjölet, rivna morötterna och solroskärnorna, spara lite till utbakningen.
  3. Kör ca 5 min med assistenten.
  4. Låt degen jäsa i 1 timme.
  5. Baka ut degen i 2 långpannor. Täck över och jäs i ytterligare 1 timme.
  6. Sätt ugnen på 200 grader, grädda tills brödet får färg, ca 15-30 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pihal 13 november 2011

    Mums, detta var verkligen ett jättebra recept som jag kommer att göra fler gånger. En klar 5:a från mig.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.