Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotskaka

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Mycket god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och strösocker, blanda i smör, morötter, mjöl, vaniljsocker och bikarbonat.
  2. Häll smeten i en smörad och bröd fyrkantig form, ca. 33x24 cm. Strö kanel över kakan.
  3. Grädda i 175° i ca. 45 minuter.
  4. Blanda osten, mjukt smör och florsocker. Bred smeten på kakan när den har svalnat. Strö över kokos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.