Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotskaka

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Kakan kan glaseras med smält blockchoklad blandad med apelsinmarmelad om man så önskar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienserna utom äggvitorna. Vispa äggvitorna till mycket fast skum och vänd ner dem försiktigt. Häll smeten i mycket väl smord och bröad form. Grädda i 175 grader tills kakan känns torr.
  2. Glasera gärna enligt ovan som jag skrivit i kommentaren.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.