Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotskaka

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Mycket gott.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200°. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda alla torra ingredienser och rör ner dem i äggblandningen tillsammans med smält smör och rivna morötter. Blanda allt. Bred ut smeten i en långpanna klädd med bakplåtspapper. Grädda kakan mitt i ugnen 20 min. Låt kakan svalna helt. Vispa med elvisp smör och mjukost. Tillsätt först lite av florsockret och fortsätt vispa tills det blir vitt och fluffigt. Tillsätt resten av florsockret samt vaniljsockret och vispa ytterligare ca 1 min. Bred glasyren över kakan. Kyl och skär kakan i rutor

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.