Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotskaka á la Sophia

 
Skriv ut

Kan inte säga annat än att detta är en fantastiskt god morotskaka!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop mjöl, ägg och socker. Blanda sedan bikarbonat, kanel, bakpulver och vaniljsocker och häll detta i smeten i äggsmeten. Häll sedan i morötter och olja.
  2. Smörj och bröa en bakform, häll i smeten och ställ in i ugnen på 175 grader i ca 35-40 minuter.
  3. Ta ut kakan och låt den svalna lite.
  4. Blanda Philadelphia, margarin (Obs! Ej smält) och florsocker och bred över kakan. Den är nästan godast när den fått stå över natten i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.