Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotslåda

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Jättegod morotslåda till julbordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala morötterna och koka dom i lättsaltat vatten, 1 l vatten och 2 tsk salt. Mosa dom med elvisp.
  2. Koka risgrynsgröt enligt förpackningen, ca 2-3 portioner.
  3. Blanda alla ingredienser. Häll i smörad ugnsform. Strö ströbröd över ytan och klicka små smörklickar på överst. Sätt in i mitten av ugnen på 175°, ca 1 timme och 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.