Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotslåda!

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Gott till köttbullar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka gröt på råris och vatten. Tillsätt mjölken och låt koka i 1 timme. Späd med grädden när gröten nästan är färdig. Skala morötterna och dela dom i bitar. Koka dom i 5 - 10 minuter.
  2. Hacka morötterna i små bitar och tillsätt honung, ägg, och salt i gröten.
  3. Häll blandningen i smorda, bröade formar och strö över ströbröd samt klicka över smör.
  4. Gräddas i 200 grader i 20 - 30 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • tonypelto 4 december 2008

    AAAAAAHHHH!!!! Porkana laatikuu.. eller hur det nu stavas! Aldrig någon favorit hos mig på farmors julbord, men den har alltid varit där. HELKUL att hitta den på receptsidan!!!!!! Efter min älskade frus åsikt väl värt att prova, själv föredrar jag skinkan (och oluta). :D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.