Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotsmuffins

 
Morotsmuffins Morotsmuffins
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Fulla med fibrer, och bara lite fett och socker. Och så goda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°C. Vispa 3 ägg och socker poröst med elvisp. Vispa ner kesellan.
  2. Blanda rågsikt, vetegroddar, bakpulver, kanel, ingefära och salt. Rör ner detta i äggsmeten. Blanda ner rivna morötter.
  3. Smörj en muffinsplåt väl med rapsolja. Fördela smeten och toppa varje muffins med pumpakärnor eller solrosfrön. Ställ in mitt i ugnen ca 20 minuter. Låt svalna helt. Skär runt varje muffins så att de lossnar och lyft försiktigt upp dem.
  4. Per muffins; ca 189 kcal, 8 g protein, 24 g kolhydrater, 6 g fett.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.