Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotsmuffins med fiber

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Morotsmuffins fulla med fibrer ger en längre mättnad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Vispa ägg och socker poröst med elvisp. Vispa ner kesella. Blanda rågsikt, vetegroddar, bakpulver, kanel, ingefära och salt. Rör ner detta i äggsmeten. Blanda ner finrivna morötter.
  3. Smörj en muffinsplåt väl med rapsolja. Fördela smeten och toppa varje muffins med pumpakärnor eller solrosfrön. Ställ in mitt i ugnen ca 20 minuter.
  4. Låt svalna helt. Skär runt varje muffins så att de lossnar och lyft försiktigt upp dem.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.