Moussaka i en liten ny twist med pulled pork. Enkel och mycket god!
Instruktioner
- Värm pulled pork i mikron efter anvisningar, men dra av 10 minuter av tillagningstiden. Skala och skär potatisen i skivor, förkoka i saltat vatten ca 10 minuter, då det återstår 3 minuter låt spenaten ångkokas i ett durkslag över potatisen under ett lock, salta.
- Dela pulled pork med gaffel och blanda med tomatpuré, peppar, riven vitlök, hackad lök, finhackad chili och med den barbecuesås som finns i förpackningen till pulled pork, 1 dl av den rivna osten och 1 dl av grädden. Blanda ordentligt.
- Pensla en ugnsform med rapsolja och lägg ett lager av den skivade zucchinin i botten. Varva potatis, spenat, zucchini och köttblandningen, avsluta med potatis. Strö över resten av den rivna osten och häll på resten av grädden.
- Grädda moussakan i 225 grader i 20 minuter.
Publicerat den
16 december 2014
Liknande recept
Skriv kommentar