Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Moussaka med pulled pork

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Moussaka i en liten ny twist med pulled pork. Enkel och mycket god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm pulled pork i mikron efter anvisningar, men dra av 10 minuter av tillagningstiden. Skala och skär potatisen i skivor, förkoka i saltat vatten ca 10 minuter, då det återstår 3 minuter låt spenaten ångkokas i ett durkslag över potatisen under ett lock, salta.
  2. Dela pulled pork med gaffel och blanda med tomatpuré, peppar, riven vitlök, hackad lök, finhackad chili och med den barbecuesås som finns i förpackningen till pulled pork, 1 dl av den rivna osten och 1 dl av grädden. Blanda ordentligt.
  3. Pensla en ugnsform med rapsolja och lägg ett lager av den skivade zucchinin i botten. Varva potatis, spenat, zucchini och köttblandningen, avsluta med potatis. Strö över resten av den rivna osten och häll på resten av grädden.
  4. Grädda moussakan i 225 grader i 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.