Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mullig cider

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Rivig, frisk cider som passar när du tröttnat på den vanliga. Två krossade kardemummakapslar förstärker sötman

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta ingefäran noga och skiva den tunt. Blanda kryddor och sprit i en liten skål. Täck över med plastfolie. Låt ligga och dra över natten.
  2. Hetta upp cider och kryddblandning under lock. Dra av värmen och låt stå och dra minst 45 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.