Instruktioner
Skär köttet i en cm tjocka skivor. Skär purjolöken, paprikan och champinjonerna i skivor. Den gula löken skärs i skivor, smålökarna skalas bara.
Smält smör i en stor stekpanna. Lägg i grönsakerna och fräs dem utan att de tar färg under ständig omrörning i några minuter. Salta och peppra, häll på vinet, koka upp och häll allt i en stor gryta.
Smält 1 msk smör i en stekpanna, lägg i ett par skedar curry och rör runt ordentligt. Lägg i fläskfilébitarna som kryddats, stek dem hastigt runt om och häll på grädden och crème fraiche. Koka upp och rör hela tiden. Smaka av om det behövs mer curry.
Häll allt i grytan med grönsakerna, smaka av med mango chutney och ananasspad. Vill man ha det riktigt starkt, krydda med kajennpeppar. Smaksätt eventuellt med mer ananasspad.
Skär ananasen och bananerna i bitar som ställs på bordet i skålar.
Servera gärna med pasta och en sallad.