Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nektarinsallad med vattenkrasse

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Ofta är nektarinerna i fruktdiskarna alldeles för hårda, för att vara goda att äta som de är. Men eftersom de inte är så söta passar de utmärkt till en sallad.

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop dressingen och smaka av med salt/peppar. Halvera och kärna ur nektarinerna Skär dem i så tunna klyftor som möjligt Strimla löken. Blanda nektarinklyftorna med dressingen Vänd ner det mesta av krassen precis vid servering. Lägg upp salladen på ett fat och strö över resten av krassen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.