Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ninas marinerade fläskfilé med gorgonzola

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut

Ett ord supergott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vinäger, farinsocker och soja i en plastpåse. Lägg ner köttet låt allt marinera i cirka 2 timmar.
  2. Ta upp köttet och låt rinna av. Bryn skivorna. Låt dem eftersteka ett par minuter i resterande marinad.
  3. Smält ost och matfett på svag värme. Tillsätt resten av ingredienserna och låt sjuda några minuter. Smaka av med salt och peppar.
  4. Lägg upp köttet och häll såsen över. Servera med hasselbackspotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.