Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nötkaka

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Laktosfri-glutenfri-tag hermesetas så blir den sockerfri! Snabb kaka med 3 ingredienser. Kanongod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att med bakplåtspapper täcka bottnen i en form med löstagbar kant (24 cm i diameter). Lägg hela pappersarket på bottnen och kläm fast ringen. Låt papperet som hamnar utanför vara kvar. Det fångar upp det som eventuellt kan läcka ur formen. Smöra botten och kanter.
  2. Blanda nötter, ägg och strösocker i en matberedare med monterade knivar. Låt den arbeta tills nötkärnorna är finhackade. Saknas matberedare finhacka nötterna och blanda ner dem i en välvispad smet av ägg och socker.
  3. Häll smeten i formen och grädda kakan cirka 15 minuter i 175 graders ugnsvärme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.