Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nötmaränger

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Nötmaränger i långpanna med havregrynsbotten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda havregryn och socker och häll det över smöret. Rör om väl och bred ut smeten i smord långpanna till ca ½ cm tjocklek. Halvgrädda i 175 grader.
  2. Vispa äggvitorna till fast skum och rör försiktigt ner sockret. Bred marängen över botten och strö på nötterna.
  3. Grädda i svag värme 150 grader tills marängen har fått färg. Skär till rutor då kakan svalnat något. Lossa dem ljumma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.