Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nötrulader med gräddsås

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En gammaldags söndagsmiddag

Ingredienser

Instruktioner

  1. Banka ev ut köttskivorna. Fördela ansjovis och lök. Rulla ihop och fäst med tandpetare.
  2. Bryn ruladerna runt om. Lägg över dem i gryta och vispa ev ur stekpannan med vatten. Häll vätskan över köttet och tillsätt smulad buljongtärning. Låt småkoka ca 20 min eller tills ruladerna är möra.
  3. Ta upp dem ur grytan. Tillsätt grädden och vetemjölet utrört i vinet. Lätt tillbaka ruladerna och låt småputtra ett par min till. Smaka av.
  4. Bjud ex ostgratinerat potatismos till liksom kokta morötter som smörrullas i het stekpanna. Lingonsylt är inte heller fel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.