Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Norsk fisksoppa

 
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Så enkel och så god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär morötterna i slantar och dela blomkålshuvudet i små buketter.
  2. Koka upp buljongen och lägg ner morötter och blomkål. Koka i 5 min.
  3. Blanda mjölk och vetemjöl och red soppan.
  4. Skär fisken i bitar, och lägg ner i soppan. Sjud i 5 min.
  5. Smaka av med matlagningsgrädde och lite gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.