Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nougattryffel med chili

 
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Nytt och spännande.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort kärnor och mellanväggar och finhacka den spanska pepparn. Låt den koka upp med grädden och honungen. Skär nougaten i mindre bitar och lägg dem i en skål. Häll gräddkoket över nougaten och rör om till dess att nougatkrämen blivit slät. Rör ner smöret lite i taget, tillsätt saltet och till sist citronskalet.
  2. Låt nougatkrämen stå i kylen under några timmar till dess att den blir så pass fast att man kan rulla små kulor av den. Rulla sedan kulorna i mandelspånen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.