Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Detta har blivit ett måste på julbordet,men den är jättegod som förrätt på en brödbit med ett salladsblad eller som smörgåstårtsfyllning.Jag struntar i rommen och byter ut matjessillen mot någon inlagd sill.

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka röd lök, purjo och dill. Skär sillen i små bitar. Skär potatisen i små tärningar och hacka äggen. Blanda gräddfil, majonnäs och rom. Blanda i allt det hackade och krydda lite med salt och peppar. Låt salladen gärna stå och dra någon timme innan servering för att det ska smaka mer.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ThomasP 22 mars 2008

    Supergod men jag ökade på med mer matjessill // Thomas

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.