Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nudelsallad med thaikycklingbullar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Dröm dig bort till Thailand medan du äter en god och kalorisnål rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka nudlarna enligt anvisning på paketet, häll av vattnet och lägg dem i en skål. Hetta upp en stekpanna med sesamolja och bryn wokgrönsakerna i några minuter. Skala vitlöksklyftan. Tillsätt vitlök, ingefära, soja, sweet chilisås och låt steka ytterligare någon minut. Blanda ner allt i pastan och smaka av med salt och peppar. Toppa med färsk koriander.
  2. Lägg kycklingfiléerna i en matberedare och mixa till en färs. Lägg färsen i en bunke och blanda ner alla ingredienser förutom oljan. Forma färsen till köttbullar. Hetta upp en stekpanna med olja och bryn dem runt om ca 7-8 minuter.
  3. Lägg kycklingbullarna över nudelsalladen och servera direkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.