Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nyttiga små fruktpajer

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Ingen kan motstå de här mättande minipajerna som är fyllda med en ljuvlig fruktblandning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda äpple, ananas, russin, tranbär, fruktskal, rörsocker och kanel i en stor kastrull och värm upp på medelvärme 2-3 minuter tills frukterna har mjuknat.
  2. Blanda ihop majsena och konjak och blanda sedan ned frukten.
  3. Sätt ugnen på 175 grader. Skeda upp fyllningen i pajskal eller mandelmusslor. Sätt in i ugnen och grädda 15 minuter. Ta ut ur ugnen och låt svalna 10 minuter.
  4. Sikta över florsocker och servera varma. Om pajerna ska serveras kalla låt dem svalna innan de siktas med florsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.