Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Öppen filodegspaj

 
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina filodegen i förpackningen.
  2. Skär varje blad i 8 rutor och pensla med smält smör. Nyp till mitt på varje ruta och lyft upp som en servett. Ställ längs kanten på en smord form med löstagbar botten. Lägg sedan några blad i botten och förgrädda (225 grader) i ca 10 minuter, tills formen fått fin färg.
  3. Lägg salladsbladen i pajformen. Riv äpplena grovt och blanda med pepparrot och färskost. klicka ut fyllningen i pajskalet och avsluta med att lägga på rullar av rostbiff.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.