En snabblagad, öppen lasagne som inte kräver någon ugn.
Instruktioner
- Sås:
Vispa créme fraichen fast med elvisp. Blanda äggulor, vin och socker i en kastrull, värm under kraftig vispning till en fluffig sås. Ta kastrullen åt sidan och vispa i créme fraichen.
Smaka av med salt och cayennepeppar.
- Bryt av den nedersta delen på sparrisen. Koka upp vatten i en vid kastrull och lägg i sparrisen, låt koka 1 minut.
Spola av sparrisen med kallt vatten och låt rinna av.
Pensla sparrisen med olja och salta.
Grilla sparrisen runtom på utegrill eller i grillpanna ca 3 minuter.
- Dela lasagneplattorna mitt itu. Lägg dem i lättsaltat kokande vatten och koka ca 2 minuter. Låt dem rinna av.
Lägg en lasagneplatta vardera på 4 tallrikar. Fördela sparris och sås ovanpå och lägg över resterande lasagneplattor.
Garnera med citronklyftor och örter och mal över peppar.
servera genast.
Publicerat den
26 juni 2010
Liknande recept
Skriv kommentar