Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Öppen lasagne med grillad sparris och hollandaise

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En snabblagad, öppen lasagne som inte kräver någon ugn.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sås: Vispa créme fraichen fast med elvisp. Blanda äggulor, vin och socker i en kastrull, värm under kraftig vispning till en fluffig sås. Ta kastrullen åt sidan och vispa i créme fraichen. Smaka av med salt och cayennepeppar.
  2. Bryt av den nedersta delen på sparrisen. Koka upp vatten i en vid kastrull och lägg i sparrisen, låt koka 1 minut. Spola av sparrisen med kallt vatten och låt rinna av. Pensla sparrisen med olja och salta. Grilla sparrisen runtom på utegrill eller i grillpanna ca 3 minuter.
  3. Dela lasagneplattorna mitt itu. Lägg dem i lättsaltat kokande vatten och koka ca 2 minuter. Låt dem rinna av. Lägg en lasagneplatta vardera på 4 tallrikar. Fördela sparris och sås ovanpå och lägg över resterande lasagneplattor. Garnera med citronklyftor och örter och mal över peppar. servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.