Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ört- och citronfylld forell

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Örtfylld fisk stekt i pannan. Servera den med stekt delikatesspotatis tillsammans med en god sås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och ta ur fisken. Torka av med hushållspapper. Salta och peppra fiskarna in- och utvändigt. Fördela örter och skivad citron i forellerna.
  2. Hetta upp rikligt med smör i en stekpanna på medelhög värme. Stek fisken 5-7 minuter på varje sida. Garnera med kryddgrönt och servera med stekt potatis och valfri sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.