Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtagårdens oxfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fina oxfilén serveras med fördel med en len och lätt syrlig örtsås.

Ingredienser

Instruktioner

Stek köttet i smör i en stekpanna ca 2 min på var sida. Krydda med salt och peppar. Häll buljongen i en traktörpanna. Vispa i creme fraiche, balsamvinäger, honung, soya, svartpeppar och hälften av örterna. Lägg i köttet och låt såsen koka ihop några minuter. Strö över resten av örterna. Servera med lättkokta grönsaker och potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.