Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtfrasgratinerad fläskkotlett och potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God örtmarinad. Perfekt sommarmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till örtblandningen.
  2. Gnid in köttet med salt och peppar och lägg i en ugnsfastform med köttsidan upp. Stick in en kött- termometer. Pensla med lite olja och stek i ugnen i 175° till innertemperaturen är 63°.
  3. Ta ut kotlettbiten och bred på örtblandningen, gratinera i 275° till innertemperaturen är 70°. Ta ut och låt vila under folie i ca 10 min före servering.
  4. Koka potatisen och skär den i små bitar. Häll över vinägern och rör om försiktigt. Låt stå ett tag.
  5. Blanda övriga ingredienser till senapsvinägretten och häll över potatisen. Rör ner grönsakerna och kaprisen. Salta och peppra. Garnera med några cocktailkapris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.