Denna örtfyllning piffar verkligen upp de annars så traditionella fläskkotletterna. Servera gärna med ris istället för potatis.
Instruktioner
- Sätt på ugnens grill. Täck gallret med aluminiumfolie. Skala den gula löken och hacka den fint. Skala och pressa vitlöksklyftan. Skär brödet i tärningar.
- Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs upp lök och vitlök under omrörning tills den gula löken har mjuknat, ca 5 minuter. Tillsätt buljong och balsamvinäger. Tillsätt sedan brödet, persiljan, oreganon och basilikan. Fräs upp under omrörning tills vätskan har absorberats, ca 5 minuter. Blanda ner parmesanosten.
- Skär djupa, horisontella fickor i kotletterna. Fyll varje ficka med fyllning. Tillslut öppningen med hjälp av en tandpetare.
- Lägg kotletterna på gallret och grilla dem 10 cm från värmen i 15 minuter. Ta bort tandpetare och servera genast.
Publicerat den
3 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar