Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtgrillad röding

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Grillad fisk när den är som bäst!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj fisken noga och torka av den. Skär 4-5 snitt på varje sida. Salta och peppra noga runt hela fisken och extra noga på insidan. Byt gärna ut en del av saltet med röksalt.
  2. Plocka av bladen från örterna och fyll fisken med detta samt citronskivor.
  3. Pensla fiskens sidor med olja och grilla den över mycket het glöd och under lock i cirka 8 minuter. Vill du ha knaprigare skinn på båda sidorna vänder du fisken efter halva tiden. Dekorera med örter och servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.