Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtkryddad fisk

 
Skriv ut

färska kryddor ger nya goda smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i skivor. Skala och skär morötterna i strimlor. Ansa och strimla purjolöken. Fräs morötter och purjolök i lite smör på svag värme tills de mjuknat, ca 10 minuter.
  2. Lägg grönsaksfräset i en ugnsäker form. Lägg fisken över grönsaks fräset. Salta och peppra. Ställ in formen i ugnen. I ca 10- 15 minuter 225 grader.
  3. Rör i hop crème fraiche, det kryddgröna och örtkryddorna. Ta ut fisken och bred örttäcket över. Strö över riven ost.
  4. Gratinera i 225 grader i ca. 15 minuter Servera med ris och gröna ärtor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.