Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtkryddad fläskfilé med basilikakräm

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Bra och god rätt till både vardag och fest.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär potatisarna i ca 1 cm tjocka skivor. Lägg dem på en plåt med bakpapper och ringla över 1 msk margarin. Baka mitt i ugnen i 225 grader ca 30 minuter.
  2. Rulla fläskfilén i örtblandningen. Hetta upp resten av margarinet i en stekpanna och bryn filén runt om. Lägg den i en ugnsäker form . Sänk ugnsvärmen till 175 grader och låt filén steka klart tillsammans med potatisen ca 15 minuter.
  3. Basilikakräm: Mixa basilika, grädde, färskost och olja till en slät kräm. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.