Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtspäckad fläskfílé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så god bjudmat där rejäla örtkvistar och vitlök ger mersmak...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med såsen. Mixa honung, örter, citronskal och salt. Rör ner gräddfilen.
  2. Dela filén i 4 bitar. Skär ett snitt på längden i varje bit. Pensla med smör-&rapsolja. Salta och peppra. Skala och finhacka vitlöken. Lägg vitlök och örtkvistar i köttbitarna. Fäst ihop med tandpetare.
  3. Grilla eller stek köttet 15–20 min. Servera med såsen, potatis och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.