Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oliv- och dilldoftande färskpotatis

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Enklare kan det inte bli. Om du vill kan du byta ut dillen mot basilika. God både varm och kall.

Ingredienser

Instruktioner

Klä en långpanna med bakplåtspapper och häll i lite av oljan. Häll resterande olja i en skål, lägg i dillen och rör om. Lägg i potatisen och blanda noga. Häll över på plåten, blanda ner oliverna och salta. Baka mitt i ugnen i 225 grader i ca 30 min eller tills potatisen är färdig och har fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.