Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Olivparisare med äpple och rucolasallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Köttfärsbiff med bröd och sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka oliverna. Blanda dem med lammfärs, ägg, vatten, kryddor och vitlök. Rör smeten jämn, forma till 4 biffar och stek dem ca 5 minuter på var sida.
  2. Stek 4 toastbröd hastigt i smör. Fördela biffarna på bröden och servera med en fräsch sallad av rucola och äpple.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.