Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Omelett Mousselini med sylt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Omelett till efterrätt. Ovanligt och spännande!

Ingredienser

Instruktioner

Vispa äggvitorna hårt. Rör försiktigt ner äggulorna och vattnet i de vispade vitorna. Smält smöret i en stekpanna och häll i omelettsmeten. Grädda på mycket svag värme under lock ca 5 minuter. OBS ej i ugnen. Rör ej under tiden. Lägg sylt på den färdiga omeletten. Vik på mitten och låt den glida över på ett fat. Pudra över florsocker och ät direkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.