Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Orientalisk kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kinesisk wok med krispiga grönsaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär lårfilén i strimlor och marinera med light soja och potatismjöl.
  2. Finhacka vitlök, schalottenlök och chilipeppar.
  3. Skär grönsakerna i lagom stora bitar.
  4. Värm upp stekpannan, alternativt woken till mycket hög temperatur.
  5. Häll i olja och stek kycklingen tills den är cirka 40% färdig.
  6. Häll i grönsakerna och fortsätt steka cirka 4 min.
  7. Lägg i alla tillagningssåser. Rör hela tiden tills det är kycklingen är genomstekt och grönsakerna fortfarande är krispiga.
  8. Tillsätt salt vid behov.
  9. Koka ris eller nudlar till och servera inom någon minut.
  10. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.