Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ost- och broccolifisk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag är ingen fiskätare av stora mått, men sådana här små trevligheter tycker jag är svåra att motstå. Ersätt gärna torsken med hoki eller annan god matfisk!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i skivor och vänd dem i en blandning av vetemjöl, salt och peppar. Smält matfettet i en låg, vid gryta, eventuellt en som rätten senare kan serveras ur. Lägg i fiskskivorna.
  2. Skär broccolin tvärs över i 2 cm stora bitaroch lägg dessa ovanpå fisken. Häll på vattnet och låt det hela sakta koka under lock 10 minuter. Strö över riven ost och låt grytan sjuda ytterligare 5 minuter.
  3. Servera med kokt potatis och råkost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.