Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostgratinerad fläskfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Visst låter det underbart gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla paprikorna och fräs dem mjuka i smör. Krydda med salt och peppar. Häll upp i en form. Skiva champinjonerna och fräs dem i smör tills all vätska ångat bort. Krydda med salt och peppar.
  2. Blanda svampen med paprikan. Dela fläskfilén i skivor. Salta och peppra. Stek bitarna. Lägg köttet ovanpå paprikaröran. Häll grädden i en kastrull och lägg i osten. Låt osten smälta. Red med mjöl. Häll såsen över köttet.
  3. Gratinera ca 15-17 minuter i 250°.
  4. Servera med ris eller hasselbackspotatis

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • zudette 1 september 2009

    Supergott och enkelt! Fick dock receptet av svärmor o tänkte lägga in det själv men det var redan här!!!! TOPPEN! Tillagningen gjorde jag lite annorlunda men resultatet blev nog detsamma!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.