Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostkål med Tapenade

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Skär kålen i tunna strimlor, hacka dillen och grovriv osten. Skala och hacka löken. Häll olja och vatten i en vid gryta. Lägg i kälen och låt den fräsa ca 2 min utan att den tar färg. Dra grytan från värmen och rör ner ost, dill och lök. Rör om så att osten smälter.Tapenade: Kärna ur oliverna och hacka dem grovt tillsammans med tomater, kapris och vitlök. Lägg ner ingredienserna i en mixer. Häll i oljan och mixa till en jämn puré. Smaka av med salt och peppar. På bilden är ostkålen toppad med tapenade och garnerad med hyvlad, stekt vitlök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.