Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostpanerad fläskfilé med paprikaröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

När du panerar tänk på att först vända köttet i ägg och sedan i ströbröd. Inte tvärtom.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs grönsakerna i olivolja i en gryta. Sänk värmen, krydda och låt småputtra under lock medan köttet steks.
  2. Blanda ströbröd, ost, paprikapulver, dragon, salt och svartpeppar på en tallrik.
  3. Skiva köttet och banka ut skivorna till platta biffar. Vänd dem i ägg, låt rinna av och vänd dem sedan i ströbrödet.
  4. Stek köttet klart i en blandning av olja och margarin i en panna på medelvärme.
  5. Lägg upp köttet med riset runtom och grönsaksröran över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.